Activitats organitzades

La Fàbrica de Ciment

La promoció del paquet turístic “La Fàbrica de Ciment” consisteix en un dia sencer al municipi de Castellar de n’Hug.

L’activitat inclou la visita guiada al Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug i dinar a un restaurant de Castellar de n’Hug (a escollir entre diversos restaurants i menús). Es tracta d’una oferta per a grups –a partir de 20 persones– a un preu força atractiu:16,80 € per persona.

Es requereix una concertació prèvia preferentment amb una setmana d’antelació. La reserva es pot fer trucant al 938 257 037, escrivint a museuciment@mnactec.cat, o bé a través de la reserva on-line.

Cas que es gestionin grups grans, es demana una bestreta de l’import total, que s’haurà de pagar per tal de poder formalitzar la reserva i en funció del nombre de persones pel qual s’ha reservat.

La visita es pot completar amb un ampli ventall d’activitats: visita a les fonts del Llobregat i al Museu del Pastor a Castellar de n'Hug, als Jardins Artigas, a la Pobla de Lillet, o bé el viatge amb el tren del Ciment, que fa el trajecte des del Museu del Ciment Asland (Clot del Moro-Castellar de n’Hug) fins a l’entrada de la Pobla de Lillet.

Darrera actualització: 14.05.2019 | 07:50
Darrera actualització: 14.05.2019 | 07:50