Lliurament de la distinció de Poble amb Encant a mans de l'Alcalde de Castellar de n'Hug

Divendres, 15 de febrer de 2019

Salvador Juncà, alcalde de Castellar de n'Hug, va ser l'encarregat de recollir el diploma, que permetrà que el poble prengui part d'un pla de promoció específic de l'Agència Catalana de Turisme.

Divendres 15 de febrer de 2019, Castellar de n'Hug va rebre la distinció com a 'Poble amb Encant' que es va anunciar l'estiu de 2018. Manresa va ser la seu encarregada d'acollir l'acte de lliurament dels diplomes que reconeixien a quinze municipis com a 'Ciutats i Viles amb Caràcter' o 'Pobles amb Encant', marques turístiques especialitzades en turisme cultural que es promouen des de l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

El lliurament d'aquests distintius va estar presidit per la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Sra. Àngels Chacón, acompanyada del director de l’Agència Catalana de Turisme, el berguedà David Font. L'acte, que es va dur a terme a la Sala Gòtica de la Col·legiata Basílica de Santa Maria de Manresa, va comptar amb la presència d’una seixantena de persones entre alcaldes, regidors i tècnics dels municipis que s’hi han distingit.

Darrera actualització: 23.04.2019 | 11:45