El programa "El Foraster a Castellar de n'Hug", líder d'audiència a TV3

Dimecres, 4 de gener de 2017 a les 00:00

El programa el Foraster de Castellar de n’Hug, va ser el programa d’entreteniment líder número 1 més vist del 2016 a TV3.

TV3 ha estat líder d'audiència a Catalunya durant el 2016 amb una quota de l'11,4, i tanca així el setè any consecutiu com a televisió líder. De fet, és la primera vegada, a Catalunya, que una televisió manté el lideratge durant tants anys.

Entre els més vistos, sense dubte, el futbol, amb la Champions com a referència. Això sí, el programa més vist va ser la transmissió de TV3 de la pròrroga de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla.

El programa d’entreteniment amb més audiència va ser la visita d'"El foraster" a Castellar de n'Hug amb més de 829.000 espectadors i amb un share del 18,70 %. I el programa no esportiu més seguit de l’any.

Des de l’Ajuntament de Castellar de n’Hug valoren molt positivament la repercussió que ha tingut a Catalunya la retransmissió del programa El Foraster, i tanmateix el poble està molt satisfet per haver format part d’aquest èxit.

Gent de Castellar de n’Hug, sou molt bona gent!!!

Darrera actualització: 18.04.2019 | 09:03