Castellar de n'Hug rep la distinció de Poble amb Encant

Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 00:00

L'Agència Catalana de Turisme atorga aquesta distinció, que permetrà projectar el poble.

Castellar de n'Hug ha estat distingit amb el segell Pobles amb Encant atorgat per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, juntament amb 5 municipis més: Peratallada, Prades, Rupit i Taüll, els quals s'uneixen als dos que ja van ser validats durant el proppassat mes de març (Calella de Palafrugell i Montsonís). Durant el mes de novembre se celebrarà l'acte de lliurament del distintiu.

Per a nosaltres és una gran satisfacció haver obtingut aquest segell i ser un poble amb "encant", entès aquest com un atractiu o bellesa especial, en el seu conjunt, que captiva i enamora el visitants i que ve donat precisament per la seva conjunció d'aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics.

Per l'Ajuntament és un orgull i una gran satisfacció formar part d'aquest reconeixement, que ens permetrà treballar conjuntament amb l'Agència de Turisme de Catalunya per promoure el municipi, el qual fa un esforç important per adaptar-se a les necessitats del mercat i per apostar per la cultura com a elements de singularització i de reforç de la seva sostenibilitat. Aquest nomenament ens permetrà tenir una major visibilitat, promoció i difusió i seguir millorant.

Darrera actualització: 24.04.2019 | 07:23